2016. május 2., hétfő

Még nincs késő!

Sziasztok!
Végre itt a május, már csak egy hónap és pár nap van hátra, de még nincs késő tanulni! Még csak most jönnek csak a témazárók, amik azért nagyon sokat jelentenek az év végi jegyeknél. Jó, az eddigi jegyek is nagyon sokat számítanak, de azért az utolsó tz-kel sokat lehet javítani a dolgokon. Lehet, hogy most azt gondoljátok már nem lehetséges.
De nem.
Képzeljétek el. Ha tanultok, és megírjátok a dolgozatokat ötösre, méghozzá a piros jegyeset, akkor az már kettőt ér. És ha szépen megkéred a tanárodat, hogy még felelhess, akkor sokkal jobb lehet a jegyed. Ez csak elhatározás kérdése. 
Ha már tudod, hogy ötöst akarsz, haladhatsz tovább. Kezdd azzal, hogy kikapcsolod a telefonod, és már nem is zavar semmi, elkezdhetsz tanulni. Fontos, hogy ne legyen semmi zavaró tényező. Először alaposan, hangosan olvasd el a szöveget. Húzd alá/Emeld ki a kulcsszavakat, amikről könnyebben megjegyezheted a megtanulandó részt. Amiket nem értesz, nyugodtan nézz utána az interneten. - DE NEHOGY MEGNYISS EGY KÖZÖSSÉGI OLDALT! Attól csak eltereled a figyelmedet és máris elment egy csomó idő. - Amint utánanéztél, kikapcsolhatod a számítógépedet! Még egyszer olvasd át alaposan a dolgokat, utána a kulcsszavakat próbáld meg bememorizálni! Sokkal könnyebb lesz.

"Néha győzöl, néha pedig tanulsz!"
Este mégegyszer olvasd át a szöveget. Másnapra már menni fog, mint a karikacsapás. Nekem beszokott válni. Remélem, hogy tudtam segíteni valamit! Ne feledjétek, hogy ha akarjátok, tudjátok! Ha nem a fenébe sem fog sikerülni. Szóval.. csak pozitívan! :)

Fanni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése