2016. június 12., vasárnap

Krém tesztek

Sziasztok! Ma egy kis beauty témával érkezek szélsebesen. Néhány terméket mutatok nektek, amik nekem nagyon beváltak az utóbbi hónapokban.

1,


Ez a két termék a Balea Reisefieber nevet viseli. A kézkrémnek kicsit folyékonyabb, vizesebb textúrája van. Ennek ellenére csodákat tett a kezemmel, mosogatás után a tisztítószertől megviselt kezem azonnal újra tökéletes állapotba került. Nagyon erős, szerintem barackos illata van. Egyértelműen nyárra való. Sodium fajtáit tartalmazza, emellett alkoholt is. 
A fertőtlenítőről csak annyit, hogy mint minden fertőtlenítő, ez is ragacsos kicsit. Illata ugyan olyan barackos, mint a krém párjának. Ez nálam hatalmas pont. Nem csíp, és nem marja a körömlakkot. (igen, volt olyan nyomós fertőtlenítővel már dolgom)  Nagyon aranyos kis gumi tokja van, amit fellehet akasztani akár a kocsiba, vagy éppen táskánkra, fürdőszobába. 

2.

Balea termék következik ismét. Ez a Balea ápoló krém 30ml-es kiszerelésű. Ibolya illattal van ellátva,  ami valljuk be, milyen szupi már. Oda vissza vagyok érte, hiszen csak bedobom a táskámba és uccu. Megetek is bármerre, nem félve attól, hogy valamikor a szél kifújja kacsóimat. Remek csomagolása van, fém dobozkában található a nagyon krémes textúrájú kenőcs. Nagyon kell vigyázni, nehogy kiboruljon, de ez egy kis figyelemmel elkerülhető. Eléggé zsíros, ezért nem kell sokat használni belőle. Arcra is felvihető, de én inkább nem javaslom, hiszen erős illata is mutatja, hogy parfümöt tartalmaz, ami irritálhatja a bőrt. Glycerin is található benne. Még egy profi dolog, mégpedig a kakaóvaj. Mindenki tudja, hogy a kakaóvaj és a különböző olajok mennyire jót tesznek bőrünknek. Ráadásul az illata is remek. Egy késöbbi cikkben írni fogok a különböző olajokról ha szeretnétek. 



                                                                 Xoxo: Laroselly    Csodálatos szép napot nektek

1 megjegyzés:

  1. Szia, drága :)
    Kérlek, kattints erre a linkre:
    http://skyscraper-blogdesign.blogspot.hu/2016/06/uzenet-bloggerektol-otodik-adag.html

    VálaszTörlés